Knini Paati Resort

Prijs info

  • 3-daagse € 285,- per persoon
  • 2-daagse € 245,- pp
  • 4-daagse € 415,- pp
  • Deze meerdaagse tours zijn geheel verzorgd
  • Dagelijks vertrekkend, bij voldoende gasten

Beschrijving

Deze tour brengt u naar Knini Paati. Het resort ligt een uurtje varen vanaf de havenplaats Atjoni onder het stuwmeer. Het ligt in het Boven-Suriname gebied dat bekend staat om haar unieke Marroncultuur en haar maagdelijke Amazoneregenwoud. De Marrons, nakomelingen van weggelopen slaven hebben hier een bestaan opgebouwd. Door de geïsoleerde ligging ontwikkelde zich een geheel eigen cultuur met sterke Afrikaanse invloeden.
Het resort is voorzien van comfortabele en ruime lodges met een breed uitzicht op de rivier en de stroomversnellingen. U komt tot rust op de heerlijke bedden, genietend van het geluid van de stromende soela’s met het zicht op het water door de glazen schuifdeuren of gewoon vanuit uw hangmat op het balkon. Er is een fijn zwembad, er zijn 2 bar's en in de eetzaal zult u genieten van de heerlijke maaltijden. K
nini Paati: de moeite van het ontdekken waard!

 

U bent naast de machtige Ferulassi vallen: een natuurlijke zwemgelegenheid, waar u een ontspannende watermassage neemt in de soela (stroomversnelling). Niet echt ontspannend, maar zeker wel avontuurlijk is de nachtelijke korjaaltocht op zoek naar de kaaimannen. 

 

Er zijn verschillende excursies mogelijk, zoals boswandeling, cultuurervaring, nachtelijke boottocht en kaaimannen spotten, zwemmen in de soela. Door covid kunnen aanpassingen in het programma zich voordoen. 

  

Optioneel is een tocht de jungle in. In het jungle-kamp zullen verschillende activiteiten worden ontplooid, zoals vis vangen op traditionele wijze, die u uiteraard klaar zult maken om te eten. U overnacht in een hangmat en zult ook deze dag primitief doorbrengen, ver van alle luxe. 

 

De laatste dag van uw verblijf vertrekt u na een ontspannen ochtend na de lunch naar Paramaribo.