Overbridge River Resort - recreatieoord

Prijs info

  • € 85,- per persoon voor de dagtour
  • Deze dagtour is inclusief transport, entree, lunch en non-alcoholische drankje bij de lunch
  • De prijs voor de 2-daagse, inclusief overnachting, is € 108,- per persoon
  • Dagelijks vertrekkend, bij voldoende gasten

Beschrijving

Na circa een uur zuidelijk rijden, komt u in Overbridge aan. Een comfortabel recreatie-oord aan de Suriname rivier, waar u in uw ‘eigen’ hut verblijft en de dag relaxed doorbrengt. Overbridge River resort heeft een breed zandstrand. Daar zijn ook de speeltoestellen voor de kinderen.

 

Het idyllische strand van Overbridge in Suriname wordt omgeven door het mysterieuze Amazone Oerwoud dat habitat biedt aan woudreuzen, lianen, palmen en de karakteristieke majestueuze kankantries.

 

Overbridge biedt een pure, ongerepte wildernis waar de rust en stilte slechts onderbroken wordt door gezang van vogels, het kwaken van kikkers en als je goed luistert het gebrul van apen.

 

Af en toe neemt u een verfrissende duik in de Suriname rivier waar het heerlijk ontspannen zwemmen is. Liever niet in de rivier? Er is ook een zembad! Bent u een natuur liefhebber? Dan bent u hier op het juiste adres. U bevindt zich midden in de jungle en het is heerlijk wandelen door het tropisch woud.

 

Overbridge heeft een uitstekend restaurant waar dagelijks heerlijke Surinaamse en internationale gerechten worden geserveerd. Ook bent u er terecht voor diverse snacks en dranken.

En natuurlijk: als u wilt overnachten op Overbridge, kan dat ook. Klik hier voor informatie.

 

U kunt Overbridge ook bezoeken in combinatie met een rondleiding over de historische joods nederzetting, Jodensavanne.  Een mooie combinatie van ontspanning en cultuur historie. Klik hier voor de tourbeschrijving.