Dolfijnen & Kaaimannen avontuur

Prijs info

  •  50,- per persoon
  • Vanaf 16.00 uur - circa 21.00 uur
  • Deze tour is inclusief een maaltijd
  • Dagelijks vertrekkend, bij voldoende gasten

Beschrijving 

Vanaf Leonsberg begint uw avontuur op zoek naar dolfijnen en uiteindelijk ook kaaimannen. U gaat met een bootje de rivier op en na enig tijd samen zoeken vinden we de dolfijnen. Genietend van de zonsondergang kunt u de dolfijnen rondom de boot zien springen.

 

Aansluitend varen we door naar plantage ‘Johanna en Margaretha’ aan de Commewijne rivier. Hier zult u een heerlijke maaltijd krijgen. Na het avondeten gaan we ons voorbereiden op de trip het moeras in. Smeer u erg goed in met anti-muggenmelk. In het moeras komen veel muggen voor. En dan varen we met een kleine boot het moeras in om kaaimannen te spotten. De bootsman heeft een tak met een speciale lus er aan om de kaaimannen pijnvrij en gemakkelijk te kunnen vangen. Vervolgens bind hij een elastiek om de bek van de kaaiman en kunt u, als u durft, de kaaiman vasthouden, waarna u op de foto kunt gaan met het beest.

 

Tijdens het terugvaren naar het dorpje kunt u genieten van de prachtige sterrenhemel als magische afsluiting van dit spannend avontuur. Rond 22:00 uur zijn we weer terug op Leonsberg. 

 

De Kaaimannen-tour wordt ook uitgevoerd, bij voldoende belangstelling, aansluitend aan de Dolfijnen- en Sunset tour.

De totaalprijs is dan € 52,50.