Kaeiteur Falls - Guyana

Prijs info

  •  525,- per persoon 
  • Deze 4-daagse tour is geheel verzorgd, incl. binnenlandse vlucht naar de Kaieteurvallen en overnachting in een 4-persoonskamer
  • Dagelijks vertrekkend, bij voldoende gasten

Beschrijving

Suriname is van oudsher één van de drie Guyana’s. In het ten westen van Suriname gelegen Guyana vindt u de hoogste, stijl naar beneden vallende watervallen ter wereld: de Kaieteur vallen. Deze 251 meter hoge waterval is gelegen in het Kaieteur National Park. De eerste dag vertrekt u 's morgens om 04.00 uur uit Paramaribo. Via Coronie en NIckerie rijdt u naar de Corantijnrivier, de grensrivier van Suriname met Guyana. Dan is het ca. 10.00 uur. Terwijl u geniet van de nieuwe omgeving regelen wij de grensformaliteiten. U stapt vervolgens in de veerboot en vaart in een half uurtje naar de overkant.

Aangekomen in de hoofdstad Georgetown, om ca. 17.30 uur, checkt u in in het hotel. En dan is er diner, indrukken verwerken en tijd voor uzelf.

 

De tweede dag vertrekken we naar de plaatselijke airport. Van daaruit vliegt u naar de Kaieteur watervallen. Een spectaculaire, adembenemende ervaring. Terug in Georgetown krijgt u nog de "Georgetown by night tour" aangeboden.

 

De derde dag gebruiken we voor een uitgebreide sightseeing, met onder meer bezoek aan botanische tuin, centrale en museumbezoek.

 

De vierde en laatste dag keren we op ons gemak terug naar Paramaribo, waar we om ca. 17.00 uur aan komen.