Kaeiteur Falls - Guyana

Prijs info

  •  475,- per persoon
  • Deze 4-daagse tour is geheel verzorgd
  • Dagelijks vertrekkend (vanaf 3 personen)

Beschrijving

Suriname is van oudsher één van de drie Guyana’s. In het westelijk van Suriname gelegen Guyana vindt u de hoogste, stijl naar beneden vallende watervallen ter wereld: de Kaieteur vallen.

 

De 1e dag vertrekt u ’s morgens om 04.00 uur vanuit Paramaribo. Via Coronie en Nickerie rijdt u naar de Corantijn rivier, de grensrivier van Suriname met Guyana. Dan is het circa 10.00 uur. Terwijl u geniet van de nieuwe omgeving, regelen wij de grens-formaliteiten. U stapt vervolgens in de veerboot en vaart in een half uurtje naar de overkant. 

Aangekomen in de hoofdstad Georgetown, om circa 17.30 uur, checkt u in in het hotel. En dan is er het diner, indrukken verwerken en tijd voor jezelf.

 

De 2e dag vertrekken we naar de plaatselijke airport. Vandaaruit vliegt u naar de Kaieteur watervallen. Een spectaculaire, adembenemende ervaring.  Terug in Georgetown krijgt u nog “de Georgetown by night tour” aangeboden.

 

De 3e dag gebruiken we voor een uitgebreide sight seeing, met o.m. bezoek aan botanische tuin, centrale markt, museum bezoek en zwemmen. De laatste dag keren we op ons gemak terug naar Paramaribo, waar we om circa 17.00 aankomen.