Taman Indah Resort

Prijs info

  • Srd 495,- per persoon
  • Tijdsblokken 09.00-14.00 uur en 15.00 - 20.00 uur (langer verblijven in overleg)
  • Inclusief (non-alcoholische) dranken, maaltijd, zwempas en cabana
  • Exclusief vervoer naar en van Taman Indah (zie bij onderstaande fotoos de routebeschrijving)

Beschrijving

Wilt u de Surinaamse cultuur ervaren, dan is een trip naar “TAMAN INDAH RESORT” een perfecte keus. Wordt een zintuiglijke ervaring rijker door de ambiance van de tuin, watervallen en vissen. Proef ook het lekkere eten, ruik de bloemen en de frisse lucht en zie de vissen zwemmen. Maak uw beleving compleet door het aanvoelen van het verfrissende water in het zwembad. Met een botanische tuin, authentieke Javaanse gerechten, entertainment, watervallen en zwemgelegenheid, is er geen sprake van verveling.

 

U gaat op eigen gelegenheid en wordt hartelijk verwelkomd op het “TAMAN INDAH RESORT” met een glas verse dawet waarna u geniet tijdens de rondleiding van de gastheer/gastvrouw. Na de introductie met het resort kunt u plaatsnemen in uw cabana of langs het zwembad. Na het nuttigen van uw maaltijd kunt u zich vermaken in een hangmat en in het zwembad met op de achtergrond relax muziek. De maaltijd bestaat uit een saoto soep en een Berkat Taman Indah.

 

Na uw maaltijd is het langzaam aan tijd voor vertrek. Kiest u voor het middagblok, dan eindigt uw zintuigelijke ervaring wanneer de  schemering invalt en de sfeerlichtjes branden.

 

Er is ook gelegenheid om meer dagen / nachten te verblijven op Taman Indah Resort. Klik hier voor info.