Berg en Dal - Eco Cultural River Resort

Prijs info

  • U heeft de keuzemogelijkheid:
    • alleen de lodge: vanaf € 85,- per persoon per nacht (incl transport, maaltijden ter plekke zelf kopen)
    • geheel verzorgd: vanaf € 110,- p.p.p.n. (transport, lodge, lunch, diner, ontbijt en water/sap bij de maaltijden)
  • Dagelijks vertrekkend

Beschrijving

Het Bergendal resort is een luxe verwenoord gelegen aan de Surinamerivier in een tropisch landschap, een uurtje rijden vanaf Paramaribo. Een perfect oord om te ontspannen in luxe fauteuils op terrasjes met uitzicht over de rivier, af en toe een duik nemend in het zwembad en genietend van een drankje aan de bar.

 

Naast buffetmaaltijden biedt Restaurant Kiskadee u een à la carte menu

 

Als u wilt overnachten in een van de luxe lodges op het Bergendal Eco Cultural Resort, dan kunt u kiezen:

* “All in” verblijf. U boekt dan voor een overnachting + 3 buffetmaaltijden. Ook het transport van en naar Bergendal en non alcoholische drankjes tijdens de maaltijden zijn inbegrepen.
* Alleen de lodge boeken
U kunt op het resort de maaltijden in het restaurant kopen of aan het buffet meedoen. Ook hier is het transport inbegrepen in de lodge-prijs.

 

Bij uw boeking kunt u uw voorkeur voor de lodge aangeven. Er zijn meerdere types:
* De rivierlodges (A- en C-type) met uitzicht over de rivier zijn prachtig gepositioneerd, dicht bij het water, aan de oever van de Surinamerivier. De vele grote ramen en het ruime open terras zorgen voor een fantastisch uitzicht

* De boslodges (B- en C-type) met uitzicht over het bos staan prachtig opgesteld in het natuurlijke boslandschap van het resort. Ondersteund door lange pilaren zijn ze gebouwd hoog tegen de helling van de berg aan.

* De panoramalodges (B- en C-type) met panorama-uitzicht zijn gepositioneerd langs het looppad tegen de berg op en hebben door hun hoge ligging een schitterend uitzicht over verschillende delen van het resort en de Surinamerivier daar vlak achter.