Frans Guyana tour

Prijs info

  •  595,- per persoon, 3 daagse
  •  695,- per persoon, 4 daagse
  • Deze meerdaagse tours zijn incl. transport, entreegelden, hotels, gids. Exclusief maaltijden en dranken.
  • Dagelijks vertrekkend (vanaf 4 personen)

Beschrijving

We vertrekken om 8.00  vanuit Paramaribo en zijn vlak voor de middag in Albina vanwaar we oversteken naar  St .Laurant. Daar brengen we een bezoek aan de Bagno en het transportation camp. Vervolgens gebruiken we de lunch en vertrekken we naar Kourou met een kleine tussenstop te Iracoubo en Sinnamary. Aan het eind van de middag, na iets meer dan 200 km rijden, arriveren we in Kourou.

 

We checken in en overnachting in Hotel des Roches . In de avond ondernemen een city tour en nemen we een drankje op een terrasje aan zee.

 

Na het ontbijt vertrek naar het  Space center , voor een bezoek aan Jupiter ( Controle room) vanwaar de beroemde Arianne raket wordt gelanceerd. Rond  het middaguur gebruiken we de lunch waarna wij vertrekken naar Cayenne. Halverwege de middag, na circa 50 km, komen we daar aan. Na onze intrek in het Novo Hotel maken we een korte city tour met bezoekjes aan het beroemde fort en het museum. In de avond vrije tijdsbesteding. 

 

De 3e en laatste dag maken we een stadswandeling met een bezoek aan de dierentuin. Rond het middaguur vertrekken we uit Cayenne naar Paramaribo, waar we in de late namiddag arriveren.

 

Indien u kiest voor de 4-daagse tour, dan gaat u de tweede dag met een catamaran naar het beroemde Duivelseiland. U verblijft daar de dag en gaat 's avonds terug naar Kourou, waar u overnacht. De overige dagen onderneemt u bovengenoemde tours.