Danpaati River Lodge

Prijs info

  •  335,- per persoon voor de 3-daagse tour
  • € 395,- voor de 4-daagse tour
  • € 455,- voor de 5-daagse tour
  • Deze meerdaagse tours zijn geheel verzorgd
  • De 3- en 5-daagse vertrekt op maandag en woensdag
  • De 4-daagse op vrijdag en zondag (beiden vertrekkend bij voldoende gasten)

Beschrijving

Aan de Boven-Suriname rivier, midden in het tropisch regenwoud, slechts omringd door de ongerepte natuur van het Amazonegebied en enkele kleine dorpen vindt u Danpaati River Lodge. Het gebied staat bekend om haar unieke Marroncultuur. De Marrons, nakomelingen van weggelopen slaven hebben hier een bestaan opgebouwd. Door de geïsoleerde ligging ontwikkelde zich een geheel eigen cultuur met sterke Afrikaanse invloeden.

 

Op het eiland kunt u genieten van vele activiteiten. Wat dacht u van een spannende avondexcursie op zoek naar kaaimannen? Van dorpswandelingen, per korjaal, waarbij u direct in contact komt de bewoners van het gebied? Van leerrijke boswandelingen? En natuurlijk geniet u van de traditionele massage! Danpaati is een eiland: volop gelegenheid om te vissen dus. Maar eigenlijk heeft u weinig nodig om te genieten: ga "hangmateren", een boek lezen, mijmeren aan de rivieroever of neem een duik in de rivier. 

 

 

Met een verblijf draagt u bij aan de regionale ontwikkeling van natuur en economie, waarbij een zorgproject voor de ouderen en de kinderen in deze regio een centrale plek hebben.

  

Desgewenst kunt u, tegen meerprijs, heen en/of terug vliegen met een binnenlandse vlucht over de machtige jungle, met een fantastische view over de stad Paramaribo. Informeer hier naar de mogelijkheden