Kabalebo Nature Resort

Prijs info

  • 3 nachten / 4 dagen, vanaf US$ 730- per persoon
  • Er zijn ook 5 en 8 daagse tours
  • Deze meerdaagse tours zijn geheel verzorgd
  • Vertrekkend op dinsdag of zaterdag (vanaf 4 personen)

Beschrijving

Het natuurgebied ligt aan de Kabalebo rivier in de westelijke regio van Suriname en 150 mijl van de dichtstbijzijnde weg of dorp. Dit klein paradijs is alleen met het vliegtuig te bereiken en wordt efficiënt beheerd door afstammelingen van de oorspronkelijke Indianen en Afrikaanse Marrons. Deze intrigerende Amazon buitenpost biedt een uitzonderlijk niveau van comfort en onvergetelijke herinneringen.

 

Kabalebo Nature Resort is een exclusief, luxe vakantie-oord dat is gelegen aan de Kabalebo rivier in de westelijke regio van Suriname. Het is een vrijwel onbewoond gebied; daaraan dankt het, dat er nog tamelijk veel wilde dieren voorkomen: herten, tapirs en wilde katten, waaronder de jaguar.

De Kabalebo rivier heeft enorm veel vis soorten en is erg bekend bij de visfanatici.

Het resort heeft 6 typen accommodaties met elk hun eigen sfeer en karakteristieke uitstraling, afgestemd op de diverse wensen van de gasten. Het bijzondere aan het resort is de combinatie van de gemakken die in harmonie met de natuur worden aangeboden. Op het resort kan men heerlijk ontspannen bij het zwembad, genieten van de bar en van de overheerlijke gerechten in het restaurant. In het regenwoud zijn de beslommeringen en verplichtingen van het dagelijks leven een wereld verwijderd. 

 

Tegenover de lodges ligt de 500 meter hoge, uitdagende Misty Mountain. Uitdagend genoeg om een fikse wandeling te maken? Het behoort tot de mogelijkheden! Evenals vele andere activiteiten, waaronder boswandeling, kamperen, kajakken. De Kabalebo rivier is een waar paradijs voor de fervente visser. De heen- en terugvlucht voert u over het imposante regenwoud en eindigt met een fantastische view over de stad Paramaribo.