Kano tour - Coesewijne rivier

                                                                              Deze tour wordt tijdelijk niet uitgevoerd. 

Prijs info

  • € 175,- per persoon
  • Deze 2-daagse tour is geheel verzorgd
  • Dagelijks vertrekkend (vanaf 4 personen)

Beschrijving

Het Coesewijne Natuur Reservaat, 2,5 uur van de stad Paramaribo, is een waterrijk gebied met vloedbossen, zwampen en savannes. We gaan met de kano op zoek naar de reuzenotters, zeekoeien, capibara’s, kaaimannen, apen en een grote hoeveelheid bijzondere vogels.

 

Na de rit met de jeep naar de rivier, stappen we in de boot en bevaren we de smalle Boven Coesewijne rivier. Bij laag water zullen we regelmatig de boot uit moeten om deze langs obstakels en omgevallen bomen te slepen. We maken vandaag laat kamp en genieten van alle geluiden in het oerwoud, terwijl we van een goede maaltijd genieten . Naast onze groep is er in de verste verte niemand te verkennen. De drukke stad is ver weg. Alleen wij en de jungle.  

 

De 2e dag varen we verder de rivier af en stoppen we regelmatig om van de omgeving te genieten. We zien veel bijzondere vogels zoals de visarend, wevervogel en verschillende soorten papegaaien. Op een mooie rustige plek langs de rivier gaan we aan wal en maken onze middag lunch klaar. Hierna beginnen we aan ons laatste traject en varen terug naar waar de Jeep klaar staat en rijden we naar Paramaribo.