Busi Wagi - Savanne Trail

       Deze tour wordt tijdelijk niet uitgevoerd. Wel bieden wij u de Savanne Jeep Safari aan. Klik hier voor info.

 

Prijs info

  • € 287,- per persoon
  • Deze 2-daagse tour is geheel verzorgd
  • Er is ook een dagtour door de Savanne. De prijs is € 134,- pp
  • En er is een 4-daagse, naar de Blanche Marie vallen. De prijs is € 549,- pp
  • Dagelijks vertrekkend (vanaf 2 personen)

Beschrijving

Een tour vol spannende en avontuurlijke belevingen. U maakt kennis met offroading door zelf achter het stuur te zitten. U komt voor diverse uitdagingen te staan en geniet intens van alle ervaringen en aanschouwt de prachtige natuur.

 

De eerste dag wordt u vroeg opgehaald vanaf uw verblijfslocatie in Paramaribo. Buiten de drukte van het Surinaams verkeer maakt u kennis met de 4×4 ‘jungle-wagen’, uw reisgenoten en de gids. De basisvaardigheden voor het terreinrijden en de veiligheidsinstructies worden uitgelegd zodat u vertrouwd raakt met het avontuur dat u te wachten staat.

Na een korte pauze maken we de oversteek richting de Jodensavanne.


S’middags bent u met het voertuig in de savanne. In de savanne krijgt u de gelegenheid om alle facetten van het offroad rijden uit te proberen. Met grote plassen, modderbaden, heuvels en diepe kuilen worden diverse hindernissen genomen en oplossingen bedacht voor de uitdagingen die de natuur stelt.

Aan het einde van de middag wordt een kamp klaargemaakt. Genietend van een welverdiende avondmaaltijd, bereidt u zich voor op de overnachting in een hangmat, midden in de savanne.

 

De volgende dag, na een stevig ontbijt, vervolgen we het avontuur en gaan verder met een savanne trail én een trail door bos en kreek. Het Cordonpad waar deze trail gedeeltelijk over heen gaat is een militair ruiterpad uit de slaventijd. Het Cordonpad loopt tussen de savanne en de jungle en werd gezien als de grens van de vrijheid.

 

Door te genieten van de prachtige natuur, het spannende avontuur en de overheerlijke maaltijden zult u deze reis niet snel vergeten. Na alle uitdagingen getrotseerd te hebben keren we terug naar de bewoonde wereld waarbij u om 17:00 uur weer terug bent bij uw verblijfslocatie.

 

* Er is ook een dagtour met de Busi Wagi. U crosst dan door de Savanne. Klik hier voor de beschrijving.
* En er is een 4-daagste tour. U rijdt naar West Suriname, Blanche Marie. Klik 
hier voor het programma.

 

Let op: Neem uw geldig rijbewijs mee.

En onderweg kan er controle zijn, neem daarom ook uw paspoort mee.

 

Veiligheid

* De veiligheid staat gedurende de hele tour uiteraard voorop.* Verwacht wordt, dat de instructies strikt opgevolgd worden.

* Er is constante begeleiding door ervaren instructeurs.