Vistrip - Stuwmeer

Prijs info

  •  300,- per persoon
  • Deze 3-daagse trip is geheel verzorgd
  • Dagelijks vertrekkend (vanaf 4 personen)

Beschrijving

We vertrekken vanuit Paramaribo en rijden zuidelijk naar het stuwmeer. Onderweg pauzeren we even voor een drankje. Uiteindelijk arriveren we aan de oevers van het Van Blommenstein stuwmeer.

Hier stappen wij in een korjaal met de gids die ons tussen de boven het water uitstekende boomtoppen zal voeren naar de “hotspots”. De meest voorkomende vissoorten in het stuwmeer zijn de toekoenari’s en de piranha’s. Zeker het vangen van je eerste piranha is een unieke ervaring.

 

Er wordt gevist vanuit de boot of vanuit een eiland. De vis locaties zijn meestal ondergelopen eilandjes. Er wordt overnacht in een lodge met sanitair en bedden met klamboes, hangmatten zijn indien gewenst ook beschikbaar.

De volgende dag, bij het krieken, kun je genieten van een prachtige zonsopkomst en van de overvliegende vogels. Na het ontbijt gaan we wederom naar de vis locatie om 13.00 houden we een kleine lunch pauze waarna wij tot ongeveer 17.00 zullen vissen. s ’Avonds genieten van een heerlijke B.B.Q onder een geweldige sterrenhemel.  

De 3e dag, na het ontbijt, gaan we vissend naar de stuwdam vanwaar de terugreis begint naar Paramaribo. Aan het eind van de middag zijn we dan terug in de stad.