White Beach - recreatieoord

Prijs info

  • 55,- per persoon.
  • Deze dagtour is inclusief transport, entreegeld, lunch, water, siroop en beach-hut
  • Dagelijks vertrekkend (vanaf 2 personen)

Beschrijving

Bij het tropische Suriname met zijn enorme jungle-oppervlakte denkt u niet direct aan een strandvakantie.

Toch kunt u tijdens een vakantie in Suriname een dagje genieten aan een heerlijk wit zandstrand. Waar? Op White Beach in Domburg, vlakbij Paramaribo. White Beach Resort in Suriname is ideaal voor een dagje heerlijk ontspannen aan het water. Dit resort aan de Surinamerivier bevindt zich in Domburg, op slechts 45 minuten rijden van Paramaribo.

 

Op het opgespoten zandstrand van White Beach vindt u Caribische hutten en grote palmbomen. De aanblik is als die van een Caribisch eiland. Het enige waaraan u kunt zien dat u zich toch echt in Suriname bevindt, is de kleur van het water langs het strand: niet zeeblauw, maar tropisch bruin.

 

Na aankomst wordt u wegwijs gemaakt op het complex en wordt meegenomen naar een strandhut. De strandhut kan gedurende de rest van de dag als uitvalsbasis dienen. U kunt er ook voor kiezen om gewoon lekker op het strand te liggen of in een hangmat onder de bomen.

Vanaf het zandstrand heeft u een schitterend uitzicht op het Surinaamse regenwoud aan de andere zijde van de rivier.

 

** Zwemmen in de Suriname rivier bij White Beach kan probleemloos. Om ongewenste vissen buiten te houden, is er een groot net gespannen in de rivier.