ColaKreek - recreatieoord + Arts & Crafts

Prijs info

 

  • € 70,- per persoon
  • Deze dagtour is geheel verzorgd, inclusief lunch, drank (non-alcoholisch), snacks en fruit
  • Dagelijks vertrekkend (vanaf 2 personen

Beschrijving

Colakreek is een badplaats voor jong en oud, gelegen te midden van het mooie savannelandschap, vlakbij vliegveld Zanderij. Cola Kreek, vernoemd naar de kleur van Coca ColaHet kreekwater  biedt ontspannen zwemmen in verfrissend water, dat naar zeggen een heilzame werking heeft. De donkere kleur van het water ontstaat door de sappen van de bladeren van de bomen die door het water worden opgenomen.

 

U vertrekt om 09.00 uur vanuit Paramaribo richting Colakreek. Onderweg naar het recreatiepark brengen we een bezoek aan Marron houtsnijwerkplaats waar u traditioneel houtsnijwerk kunt bewonderen (en kopen, als u wilt). En we bezoeken een Inheemsen pottenbakkerij, waar u ook, als u wilt, originele souvenirs kopen. 

De tour wordt vervolgd naar Colakreek. U zult hier een prima lunch nuttigen en natuurlijk gaat u zwemmen in de verkwikkende kreek, maakt u prachtige wandelingen in de omgeving en ligt u gewoon relaxed in een hangmat. In de namiddag keert u terug naar Paramaribo. 

 

Vergeet niet een badhanddoek en zwemkleding mee te nemen!

 

Colakreek biedt ook de mogelijkheid om te overnachten. Gewoon voor één of meerdere nachten, maar bijvoorbeeld ook als u de volgende dag op het vliegveld Zanderij moet zijnInformeer naar de mogelijkheden.